За нас

roll bar, Ролбари от терзов аутоТерзов Метал е специализирана в изработване на изделия от неръждаема стомана. В тази връзка ние изработваме красиви ролбари от неръждаема стомана по стандартни и нестандартни размери.

Освен тях произвеждаме степенки и багажници които придават един заваряване на гърнета варвара, ветрен долзавършен вид на Вашия автомобил. Друга част от нашата дейност са заваряване на гърнета и ауспуси. Ние правим така че изгорялото и счупено гърне да може да продължи живота си още дълго време и то на ниски цени.

изкърпване на коли варвара ветрен долСъщо извършваме изкърпване на коли в което е включено:

  • подмяна на подкалници
  • подмяна на калници
  • подмяна на вежди
  • изкърпване на пода на автомобила
  • и др. тенекеджийски услуги

заваряване на джанти, варвара, ветрен дол, пазарджикНие можем да заварим Вашите счупени алуминиеви джанти – да извършваме заваряване на алуминиеви джанти така че да се ползват още дълго време.

В нашия сервиз можете да получите и компетентно мнение по други проблеми по ремонт на двигатели варвара, ветрен дол, терзов аутоавтомобила Ви. Можем да Ви помогнем със смяна на масло, ремонт на ходова част, ремонт по двигател и скоростна кутия и др.

заваряване на гърнета варвара, ветрен дол, пазарджик, терзов аутоНие можем да поправим цялата изпускателна система на автомобила Ви защото се занимаваме със заваряване на гърнета и тръбите към тях.

Можете да ни намерите на посочените по долу контакти:

Тел: 0877 13 23 89
GSM: 0885 91 34 58
Email: mitkovt24@abv.bg
Лице за контакт: Димитър Терзов

Обаждане